2017 İç Mekân Rengi, Kırmızı

2017 yılının başında iç mekân renginin yeşil olduğu açıklamalarının yanı sıra yeni sezonda en çok dikkat çeken dekorasyon uygulama rengi kırmızı oldu.

Genel olarak iç mekânın bir bölümünde ama en dikkat çeken yıldız parçalarda kullanılan kırmızı farklı tonlar ile değerlendirilebiliyor. Halı, komodin, orta sehpa ya da şık bir uzanma koltuğunda kırmızıyı görmeniz mümkün.

kırmızı

kırmızı

Aynı zamanda birçok dekorasyon tasarımcılarının imzalarını taşıyan parçalar arasında da yeşil ile uyumlu olarak kırmızı kullanımına rastlarken aynı zamanda tek başına kıpkırmızı bir mobilyaya sahip olan yatak odası mobilyasını da görmeniz mümkün.

Kırmızı ile Hangi Renkler Kullanılabilir?

Kırmız ile hemen hemen tüm renkler kullanılabiliyor. Hatta karışık baharat tonlarının arasında kırmızı rengi son derece şıktır. Bunun yanı sıra bej tonu da kırmızı ile son derece şık bir renk uyumuna sahiptir.

kırmızı modası

kırmızı modası

Klasik seçimlerden yana iseniz beyaz ya da siyah ile muhteşem kontrastlar yaratabilirsiniz. Kırmızı rengi kına yeşili, turuncu, sarı, krem rengi, kahverengi ve daha birçok renk ile de uyumlu hale getirilebiliyor.

Kırmızı tek bir koltuk ya da halının yanı sıra son derece şık farklı renk ve desenler ile boyanmış olan bir sehpa ile tamamlayıcı bir alan yaratabilmeniz mümkün.

Kırmızı kullanımında yıldız parça yaratırken aşırıya kaçmamanız da önemli olup aşırı kırmızı kullanımı sıkıntılı bir alan yaratabilir.

Yanıtla