Şirketler İçin Hukuki Danışmanlık

Şirketlerin, hukuk danışmanlığı hizmetine fazlası ile ihtiyacı olan günümüzde, güvenilir ve kaliteli bir hizmet almak çok önemli. Firmalar arasındaki ticari rekabette düşünüldüğünde, doğru yönlendirmelerin yapılması ve hukuki mevzuata uygun hareket edilmesi, danışmanlığı gerekli kılmaktadır. Kanunlar, yönetmelikler, genelgeler başta olmak üzere mevzuatlarda yapılan değişiklikleri iş hayatında etkin olarak çalışan müşterilerimiz için zamanında izliyor ve gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz.

Şirketler ve Vergi Hukuku Alanında Danışmanlık  

Şirketlerin kuruluşundan, ana sözleşmelerinin hazırlanmasına, sözleşme değişikliklerinden sermaye artırımı kararlarına, ticaret odasına başvuru yapılmasını ve ticaret sicil gazetesinde ilanı gereken karar ve işlemlere, şirketlerin yeniden  yapılandırılması, devralınması, birleşmesi, ayrılması ve tasfiyesi işlemlerine dair tüm şirketler hukuku süreçlerinde deneyim ve bilgisi ile Ortak Akıl Yönetim ve Yatırım Danışmanlığı olarak sektöründe tanınan firmamız uzman kadromuz ile her zaman hizmetinizdedir. Vergi hukuku alanında da her türlü uyuşmazlıklarda bize başvurabilirsiniz.

Şirketlerin, hukuk danışmanlığı hizmetine fazlası ile ihtiyacı olan günümüzde, güvenilir ve kaliteli bir hizmet almak çok önemli. Firmalar arasındaki ticari rekabette düşünüldüğünde, doğru yönlendirmelerin yapılması ve hukuki mevzuata uygun hareket edilmesi, danışmanlığı gerekli kılmaktadır. Şirketlerin vergisel ve cezai sorumlulukları dikkate alındığında, şirketlerin faaliyetlerin kesintisiz, başarılı, sağlam bir şekilde devam etmesi, firma olarak hedeflerimiz arasındadır.

İş Hukuku Alanında Danışmanlık 

Ticaret Hukuku alanında şirketler hukuku başta olmak üzere şirketlere ihtiyaç duydukları iş hukuku alanında da yardımcı olmakta ve hukuk danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. Şirketler, çalışanları ve çalışanları ile aralarındaki hizmet sözleşmeleri, bu sözleşmelerin ve işçi özlük dosyalarının hazırlanması, sözleşmelerin fesih süreçleri, iş uyuşmazlıkların hukuka uygun çözülmesi aşamalarında profesyonel danışmanlık hizmeti ile yanınızdayız.

Firmamıza, ortakakildanismanlik.com linkine tıklayarak web sitesi adresinden ulaşabilir, hakkımızda detaylı bilgiler edinebilirsiniz. https://www.ortakakildanismanlik.com/hukuk-danismanligi ile ilgili her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.

Yanıtla