2018 Bohem Tarzı Gelinlik Modelleri

Doğal renkler, dokular ve desenler bu sezon gelinlik modellerine damgasını vuruyor. Gelinlikle kullanılacak saç aksesuarları, bilezik, kemer ve kolyelerde de bohem etkisi kendini belli ediyor. Bohem bir bakıma hippi, vintage ve gipsy tarzının harmanlanmış hali. Etnik özellikleri barındırdığı gibi sıradanlığı sevmeyenlere de hitap ediyor.

bohem tarzı

bohem tarzı

2018 Gelinlik Modellerinde Bohem Rüzgarı

Gelinliklerde özellikle dantel ve örgü detayları dikkat çekiyor. Taze çiçeklerle süslenen gelinlikler de bu yıl çok moda. Bohem stilinde önemli olan yaratıcılığın kişisel zevkle birleşmesi. Yaz ve kış ayında bohem tarzı gelinlikleri tercih ederek daha zarif bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Doğal ince kumaşlardan oluşan gelinliklerde basit etek kesimleri göze çarpıyor. Beyaz tonlarının yanı sıra pastel tonları da gelinliklere hareket kazandırıyor. Fırfır, dantel ve örgüler size masalsı bir havayı da sağlayacak. Ayakkabı seçiminde ise dolgu ve topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Kır düğününde vintage öğelerle süslü ayakkabıları tercih etmeniz gerekir.

gelinlik

gelinlik

Gelin adayları bohem tarzı modelleri seçerken mekanı da bu tarz seçebilir. Bohem tarzı organize yaparken gelinliğin yanı sıra davetiyeler, düğün pastası seçimine özen göstermelisiniz. Şık bir organizasyon ile düğün gecenize özel bir anlam katabilir ve gecenin unutulmaz olmasını sağlayabilirsiniz. Dağınık bir topuz ve pastel tonlardan yapılan makyaj ise bohem tarzının önemli ayrıntısı. Gelinliğiniz dikkat çekeceği için diğer detaylarda sadelikten yana olmalısınız.

Yanıtla